El líder no té compassió del nostre Cadet A

CADET A - GRANOLLERS (0-7)

El Cadet A jugava aquest últim partit sense pressió i davant del capdavanter de la categoria que des de l'inici es va mostrar molt superior en el terreny de joc que els verds. Un inici res bó va fer que el Granollers s'avançara només començar el partit i a partir d'aquest moment naufragi juventí que en 20 minuts ja perdia per 0-4. A partir d'aquest moment els verds van aconseguir centrar-se una mica més i jugar millor d'aquí al final del partit. Malgrat això, el Granollers va mostrar la seua superioritat marcant 3 gols més d'ací al final del matx i acabant la temporada com el millor equip de la categoria, perdent tan sols 4 partits i sent l'equip més golejador. Per part del nostre Cadet A, acaba una temporada complicada, amb canvis durant tot l'any, però que al final s'ha pogut salvar de la millor forma possible. El Cadet A queda finalment en un meritori sisè lloc.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags