El Benjamí B al XX Trofeu Astro Cup a Tossa de Mar

June 13, 2018

 

Aquest cap de setmana els nostres Benjamins més veterans ha participat al XX Torneig Astro Cup a Tossa de Mar.

Diversió, competició i companyerisme han sigut els 3 grans pilars que units a unes instal·lacions ideals, han fet que gaudissin al màxim d'aquesta experiència un any més.

3 dies on els nens han gaudit també de les diverses activitats organitzades com el minigolf i la disco, s'han remullat a la piscina per relaxar-se després de l'esforç al camp, ha fet la seva tradicional escapada a la platja i han quasi acabat amb les existències de xuxes del super... i, com no, 3 dies on els pares han pogut gaudir de la gastronomia i l'oci nocturn de Tossa de Mar sense nens.

 

El Benjamí B arrencava ven aviat dissabte amb els 5 partits tradicionals i, gràcies a l'esforç i l'actitud dels jugadors verds, l'equip en va guanyar 4 i en van perdre només 1. Amb aquests resultats el Benjamí B es classificava per jugar la 1° FINAL del Torneig diumenge. Tot i el cansament que arrossegaven els jugadors, l'equip no va desistir i va seguir lluitant fins al final per aconseguir una bona puntuació i, dels 5 partits jugats, va aconseguir guanyar-ne 2, empatar-ne 1 i perdre'n 2. Finalment el Benjamí B va quedar en 9º posició general del Torneig i 3° del seu grup.

Moltes felicitats Benjamí B! Són uns cracks!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean