El Benjamí B al XX Trofeu Astro Cup a Tossa de Mar

Aquest cap de setmana els nostres Benjamins més veterans ha participat al XX Torneig Astro Cup a Tossa de Mar.

Diversió, competició i companyerisme han sigut els 3 grans pilars que units a unes instal·lacions ideals, han fet que gaudissin al màxim d'aquesta experiència un any més.

3 dies on els nens han gaudit també de les diverses activitats organitzades com el minigolf i la disco, s'han remullat a la piscina per relaxar-se després de l'esforç al camp, ha fet la seva tradicional escapada a la platja i han quasi acabat amb les existències de xuxes del super... i, com no, 3 dies on els pares han pogut gaudir de la gastronomia i l'oci nocturn de Tossa de Mar sense nens.

El Benjamí B arrencava ven aviat dissabte amb els 5 partits tradicionals i, gràcies a l'esforç i l'actitud dels jugadors verds, l'equip en va guanyar 4 i en van perdre només 1. Amb aquests resultats el Benjamí B es classificava per jugar la 1° FINAL del Torneig diumenge. Tot i el cansament que arrossegaven els jugadors, l'equip no va desistir i va seguir lluitant fins al final per aconseguir una bona puntuació i, dels 5 partits jugats, va aconseguir guanyar-ne 2, empatar-ne 1 i perdre'n 2. Finalment el Benjamí B va quedar en 9º posició general del Torneig i 3° del seu grup.

Moltes felicitats Benjamí B! Són uns cracks!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts