top of page

El Benjamí B al XX Trofeu Astro Cup a Tossa de Mar

Aquest cap de setmana els nostres Benjamins més veterans ha participat al XX Torneig Astro Cup a Tossa de Mar.

Diversió, competició i companyerisme han sigut els 3 grans pilars que units a unes instal·lacions ideals, han fet que gaudissin al màxim d'aquesta experiència un any més.

3 dies on els nens han gaudit també de les diverses activitats organitzades com el minigolf i la disco, s'han remullat a la piscina per relaxar-se després de l'esforç al camp, ha fet la seva tradicional escapada a la platja i han quasi acabat amb les existències de xuxes del super... i, com no, 3 dies on els pares han pogut gaudir de la gastronomia i l'oci nocturn de Tossa de Mar sense nens.

El Benjamí B arrencava ven aviat dissabte amb els 5 partits tradicionals i, gràcies a l'esforç i l'actitud dels jugadors verds, l'equip en va guanyar 4 i en van perdre només 1. Amb aquests resultats el Benjamí B es classificava per jugar la 1° FINAL del Torneig diumenge. Tot i el cansament que arrossegaven els jugadors, l'equip no va desistir i va seguir lluitant fins al final per aconseguir una bona puntuació i, dels 5 partits jugats, va aconseguir guanyar-ne 2, empatar-ne 1 i perdre'n 2. Finalment el Benjamí B va quedar en 9º posició general del Torneig i 3° del seu grup.

Moltes felicitats Benjamí B! Són uns cracks!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page