top of page

Comencem pretemporada!

El dilluns 3 de setembre comencem nova temporada en les nostres instal·lacions. Un any més des del club, comencem amb molta il·lusió aquesta nova Temporada.

A partir del pròxim dilluns, tots els nostres equips, menys les Escoles Esportives començaran els seus entrenaments de pretemporada, per a anar preparant la temporada que caldrà afrontar a partir de finals de setembre en la majoria de casos. El club àmplia els seus equips enguany, amb un nou infantil.

En total serem 23 equips, comptant amb els dos equips de veterans i el nostre Amateur. - 1 Amateur - 2 Juvenils - 2 cadets - 3 infantils - 5 alevins - 4 benjamins - 2 prebenjamines - Escoleta - Pre-*escoleta - Juventus Alarona Veterans - Juventus Freta veterans. Esperem que aquesta nova temporada estigui plena d'èxits esportius, però sobretot que puguem gaudir de la pràctica de l'esport que en el fons és el fonamental.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page