top of page

L´Amateur i el Juvenil A juguen un amistós per anar agafant ritme

Aquests passat dissabte el nostre Amateur, va jugar un partit davant del nostre Juvenil A, on mancant poques jornades per a començar la lliga, es van poder veure els equips que començaran la temporada en poques setmanes. L´ Amateur va guanyar el partit davant d'un juvenil amb cares noves i que apunta bones maneres per a aquesta nova temporada. La primera part va ser igualada i el Amateur amb la base de l'any passat i els juvenils que han pujat enguany, va mostrar una bona versió. Al final el resultat va ser de 2-1 per al Amateur, però el juvenil no va baixar mai els braços i va donar guerra fins als últims minuts del partit. Esperem que tots dos equips ens donen moltes alegries aquesta temporada.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page