L´Amateur i el Juvenil A juguen un amistós per anar agafant ritme

Aquests passat dissabte el nostre Amateur, va jugar un partit davant del nostre Juvenil A, on mancant poques jornades per a començar la lliga, es van poder veure els equips que començaran la temporada en poques setmanes. L´ Amateur va guanyar el partit davant d'un juvenil amb cares noves i que apunta bones maneres per a aquesta nova temporada. La primera part va ser igualada i el Amateur amb la base de l'any passat i els juvenils que han pujat enguany, va mostrar una bona versió. Al final el resultat va ser de 2-1 per al Amateur, però el juvenil no va baixar mai els braços i va donar guerra fins als últims minuts del partit. Esperem que tots dos equips ens donen moltes alegries aquesta temporada.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts