top of page

L´Amateur no pot amb un bon Calella

AMATEUR - CALELLA (0-3)

L'Amateur va jugar el seu primer partit de lliga amb un Calella que l'any passat baixava de categoria. La primera part del partit va ser igualada i tots dos equips van tenir ocasions per aconseguir posar-se per davant en el marcador. Els verds ben replegats van intentar atacar davant d'un Calella que aguantava bé els envestides locals i sortia molt bé a la contra. David Verdes va salvar abans del descans al nostre Amateur amb una gran parada de reflexos que deixava l'empat al marcador en aquesta primera meitat. La segona part va ser totalment diferent. El Calella va sortir al terreny de joc amb un ritme molt diferent i va portar el pes del partit durant tota la segona part.

El poder físic dels visitants, que va ser superior en les pilotes dividides, va donar vida a un Calella que va mostrar totes les seves cartes. Així va arribar el primer gol, després de diversos errors defensius en cadena que condemnaven a Juventus AC. A partir d'aquest instant els visitants es van fer amb el partit i el setge sobre la nostra porteria va ser constant fins al final del partit, aconseguint d'aquesta forma el definitiu 0-3. Primer partit de lliga per aprendre i veure que s'ha de seguir millorant. El rival un equip que suposadament ha d'estar entre els millors del grup. Ara a pensar a guanyar la setmana vinent a casa del Juvesport, en el Mpal. de la llantia.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page