Setmana d'inici de les Escoles Esportives

Setmana d'inici de les Escoles Esportives Durant aquesta setmana en el nostre club han començat a entrenar els més petits. Les escoles Esportives tornen a constar de 2 equips: Escola A i B. Aquest any la intenció és seguir millorant les aptituds dels més petits, des de la formació base futbolística i també l'atenció quant a ordre, disciplina i comportament. Recordem que les Escoles tenen encara obertes les inscripcions per a aquesta temporada i que els nostres col·laboradors, Antonio Luna, Jose Ponce i Florido continuaran al càrrec de les mateixes, conjuntament amb joves del nostre organigrama esportiu que ajudaran a formar des de l'inici als més petits.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean