top of page

Setmana d'inici de les Escoles Esportives

Setmana d'inici de les Escoles Esportives Durant aquesta setmana en el nostre club han començat a entrenar els més petits. Les escoles Esportives tornen a constar de 2 equips: Escola A i B. Aquest any la intenció és seguir millorant les aptituds dels més petits, des de la formació base futbolística i també l'atenció quant a ordre, disciplina i comportament. Recordem que les Escoles tenen encara obertes les inscripcions per a aquesta temporada i que els nostres col·laboradors, Antonio Luna, Jose Ponce i Florido continuaran al càrrec de les mateixes, conjuntament amb joves del nostre organigrama esportiu que ajudaran a formar des de l'inici als més petits.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page