top of page

Presentació dels nostres equips. El proper 12 d´octubre.

El pròxim dia 12 d'octubre com des de fa uns anys realitzarem la presentació de tots els nostres equips de futbol base i també del nostre Amateur. Esperem la participació de tots els nostres jugadors i col.laboradors del club i que la majoria dels familiars i amics puguen venir a passar un gran matí en les nostres instal·lacions.

Com cada any els nostres equips aniran sortint un darrere l'altre i se'ls realitzarà una de les fotos oficials de la temporada, amb la qual cosa és important la participació de tots els jugadors. Abans el nostre President donarà la benvinguda a tots els nous jugadors i familiars i ha tots aquells que segueixen vestint els nostres colors des de fa anys.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page