Dissabte 22 de setembre, Trofeu Ciutat de Mataró Juvenil

Demà dissabte 22 de setembre a partir de les 17.00 hores de la vesprada, se celebrarà un any més el nostre Trofeu Ciutat de Mataró Juvenil "Clement Hernández". El Trofeu és com cada edició un triangular, on a més del nostre Juvenil A participen per invitació UD Cirera i Sant Pol. Dos equips que enguany també comparteixen categoria amb el nostre Juvenil A en Primera Divisió. Esperem que els tres equips facin gaudir als assistents d'un bon futbol i sobretot la companyonia i fair play lideri de nou un Torneig que any rere any segueix sent un habitual en la nostra ciutat de Mataró. Us esperem!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean