top of page

El Sant Pol s´emporta el Trofeu Ciutat de Mataró Juvenil

Resultats:

JUVENTUS AC - SANT POL (0-0) / Penals : (1-3)

JUVENTUS AC - UD CIRERA (0-0) / Penals : (3-1)

UD CIRERA - SANT POL (0-0) / Penals: (1-3)

1er SANT POL 6 punts

2on JUVENTUS AC. 3 punts

3er UD CIRERA. 0 punts

El Sant Pol va ser el guanyador de l'edició d'enguany del nostre Torneig Juvenil Ciutat de Mataró "Memorial Clement Hernández". El triangular que van jugar entre el nostre Juvenil A i els juvenils de Sant Pol i UD Cirera, va acabar en tres empats sense gols i finalment el Trofeu es va decidir gràcies als torns de penals. El primer partit va ser disputat pel Juvenil A contra el Sant Pol. Tots dos equips van tenir ocasions per a posar-se per davant en el marcador però cap dels dos equips va acabar aprofitant les seves ocasions i la primera trobada va acabar en empat a 0 gols. En els penals el Sant Pol va estar més encertat guanyant la tanda per 3-1. El Segon partit ho van jugar Juventus vs UD Cirera. Els verds van dominar part important del partit i van disposar de tres clares ocasions per a avançar-se, però la mala fortuna i el porter visitant van deixar l'empat a 0 final en aquest segon partit. En el torn de penals Juventus AC guanyava per 3 a 1, amb dues bones parades de Lluc. L'últim partit podia decidir el torneig. El Sant Pol necessitava la victòria, però en els 45 minuts que va durar el partit els gols no van arribar malgrat el domini dels del Maresme. Finalment en el torn de penals el Sant Pol no va fallar i va acabar adjudicant-se el Trofeu. Felicitar als tres equips pel seu gran fair-*play i pel seu joc. I també agrair a tots els espectadors i familiars que ens van acompanyar durant el Trofeu.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page