top of page

Partit de dues cares i final amarg per al nostre Amateur davant del Mataró Athletic

L´Amateur de la Juventus es presentava la tarda del dissabte amb ganes de sumar la seva segona victòria, després d'un bon partit la setmana anterior en el Municipal de la Llantia davant del Juvesport. El Mataró Athletic arribava a Can Xalant amb dues derrotes en les seues dos primers partits i a priori semblava un rival adequat perquè els verds pogueren tornar a sumar de tres en tres. Res més lluny de la realitat. El rival, molt ben ordenat i amb moltes ganes de controlar el partit, va posar en dificultats al nostre Amateur durant una primera meitat on el control, el joc i les ocasions van ser per als visitants. David Verdes va aconseguir mantindre al nostre Amateur amb el 0-0 al descans, després de diverses accions de mèrit. La segona meitat va ser molt diferent. El plantejament va canviar i els locals es van ficar per fi en el partit. El control va ser verd des del principi i el rival solament oprimia pressió en contres ràpides però sense generar ja el perill de la primera meitat. En una bona jugada arribaria sobre el minut 60, l'1-0 per a la Juve, després continuaria el control local i una gran falta de lliure directe donava el 2-0 que mancant uns 20 minuts per al final posava el resultat molt a favor dels locals. Però en dues accions infantils tot va canviar. Primer un mal enteniment defensiu dels verds va donar el 2-1 al conjunt visitant i mancant 5 minuts per al final un penal infantil sense opció de perill per els rivals, va posar l'empat a 2 final en el marcador. Amb aquest resultat el nostre Amateur es posiciona en mitja taula amb 4 punts després de 3 jornades. Diumenge que ve tindran un partit important davant del Rocafonda que encara no ha puntuat.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page