L´Aleví D baixa el ritme després de dos primers quarts molt bons.

Aleví D (Juventus) contra Arenys de Munt. 6-10-2018, Mataró.

Avui s'ha enfrontat l'Aleví D de la Juventus contra l'Arenys de Munt. El marcador final ha estat 4-7 a favor de l'Arenys.

El primer quart, l'Arenys ha marcat un gol de falta directa que ha entrat per la dreta i que l'Hèctor, a pesar d'arribar a tocar la pilota, no l'ha pogut detenir. En general, aquest quart ha estat dominat per l'Arenys, amb més possessió de l'esfèric.

El segon quart, l'Arenys ha incrementat el seu avantatge i ha marcat dos gols més i ha continuat dominant el partit. Però ha arribat la reacció de l'equip de la Juventus, que ha aconseguit ficar dos gols, tots dos finalitzats per l'Hèctor Pastrana.

Després del descans, l'Arenys ha marcat un gol més. L'Aleví de la Juventus s'ha plantat a l'àrea contrària i ha aconseguit un meritori empat 4-4, gràcies a dos gols d'en Max Mauri. Però l'Arenys s'ha recuperat i n'ha fet 2 més, un fet a la contra i l'altre, després d'un sac de banda, acabant el quart 4-6.

L'últim quart, l'Arenys ha aconseguit l'avantatge definitiu i ha tancat el marcador amb l'últim gol del partit, guanyant 4-7.

Força, Juve, a la següent hi anirà més bé!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags