Golejada verda amb bones sensacions.

October 16, 2018

 

Avui s'han enfrontat el Sinera d'Arenys vs. l'Aleví D Juventus.

Ha sigut la primera sortida de l'equip verd, que ha acabat amb victòria visitant, 3 a 7. Durant la major part del partit, la Juventus ha sigut clar dominador: tant en joc, com en possessió i ocasions. La situació dels dos equips, amb vuit jugadors i un sol canvi, feia preveure un partit complicat, especialment, a l'aspecte físic; i més, si l'hi afegim la pluja, que ha fet el camp més pesat.

El primer i segon quart la Juve ha marcat el ritme del partit i ha tingut èxit amb els xuts: pressió alta amb ocasions i un parell de pals. Així, durant el primer quart, els verds han fet tres gols, a càrrec d'en Pastrana i dos de l'Adri. El Sinera ha aconseguit ficar-ne un. El segon quart, l'entrenador de la Juve ha donat un merescut descans a l'Adri, que ha sigut substituït per en Mauro. La pluja s'ha intensificat, però no ha pogut frenar els de la Juve, que han marcat un altre gol gràcies a l'Arnau. En Max ha fet l'1 a 5. El Sinera ha reaccionat i ha aconseguit reduir distàncies, fent el 2 a 5.

Tercera i quarta part han estat més igualades, ja que a tots dos equips els ha passat factura el desgast físic, però la Juve ha sabut gestionar bé l'avantatge que tenien. El Sinera s'ha estirat i ha avançat línies però sense crear perill. Al tercer quart, ha sigut en Martí el que ha batut la meta contrària, aconseguint el 2 a 6. Els d'Arenys han enviat una pilota al travesser. Ja al últim quart, Pastrana ha ficat l'últim dels verds i el Sinera ha aconseguit un gol més, amb la qual cosa, el marcador s'ha tancat amb el 3 a 7 definitiu.

 

Hem de destacar que el partit ha sigut molt net: no hi ha hagut quasi faltes per part de tots dos equips. La Juventus ha fet un joc controlat, amb sortida de pilota des de darrere i apertura a bandes per finalitzar les jugades amb centre i remat. No hi ha hagut pèrdua de pilotes al mig del camp que poguessin penalitzar

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean