Golejada verda amb bones sensacions.

Avui s'han enfrontat el Sinera d'Arenys vs. l'Aleví D Juventus.

Ha sigut la primera sortida de l'equip verd, que ha acabat amb victòria visitant, 3 a 7. Durant la major part del partit, la Juventus ha sigut clar dominador: tant en joc, com en possessió i ocasions. La situació dels dos equips, amb vuit jugadors i un sol canvi, feia preveure un partit complicat, especialment, a l'aspecte físic; i més, si l'hi afegim la pluja, que ha fet el camp més pesat.

El primer i segon quart la Juve ha marcat el ritme del partit i ha tingut èxit amb els xuts: pressió alta amb ocasions i un parell de pals. Així, durant el primer quart, els verds han fet tres gols, a càrrec d'en Pastrana i dos de l'Adri. El Sinera ha aconseguit ficar-ne un. El segon quart, l'entrenador de la Juve ha donat un merescut descans a l'Adri, que ha sigut substituït per en Mauro. La pluja s'ha intensificat, però no ha pogut frenar els de la Juve, que han marcat un altre gol gràcies a l'Arnau. En Max ha fet l'1 a 5. El Sinera ha reaccionat i ha aconseguit reduir distàncies, fent el 2 a 5.

Tercera i quarta part han estat més igualades, ja que a tots dos equips els ha passat factura el desgast físic, però la Juve ha sabut gestionar bé l'avantatge que tenien. El Sinera s'ha estirat i ha avançat línies però sense crear perill. Al tercer quart, ha sigut en Martí el que ha batut la meta contrària, aconseguint el 2 a 6. Els d'Arenys han enviat una pilota al travesser. Ja al últim quart, Pastrana ha ficat l'últim dels verds i el Sinera ha aconseguit un gol més, amb la qual cosa, el marcador s'ha tancat amb el 3 a 7 definitiu.

Hem de destacar que el partit ha sigut molt net: no hi ha hagut quasi faltes per part de tots dos equips. La Juventus ha fet un joc controlat, amb sortida de pilota des de darrere i apertura a bandes per finalitzar les jugades amb centre i remat. No hi ha hagut pèrdua de pilotes al mig del camp que poguessin penalitzar


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags