top of page

El Juvenil A guanya amb remuntada inclosa a Premia de Mar

PREMIA DE MAR - JUVENIL A (1-2)

El Juvenil A tenia en Premia de Mar un partit reivindicatiu i molt important. Després d'un inici de Lliga dubitatiu l'equip va aconseguir una important victòria en el camp d'un rival difícil. El partit molt treballat des de l'inici, va començar malament doncs els verds sempre van haver d'anar a remolc del Premia en el marcador. Malgrat això, el nostre Juvenil tenia més control de joc i aconseguia arribar a la porteria contrària en més ocasions que el rival. Mancant 15 minuts per al final i amb el marcador en contra per 1-0 l'equip es va posar les piles i va començar la remuntada d'un partit que havia tingut controlat. Primer en una jugada a pilota parada i més tard amb un altre bon gol, aconseguien una remuntada sensacional que donava els tres punts als verds. Amb aquesta victòria el Juvenil A se situa en la zona mitjana de la classificació, però amb un partit menys i en un grup on sembla que tot estarà molt igualat després de veure els resultats de la setmana.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page