top of page

L´Amateur a casa no acaba d'arrancar.

L´Amateur tenia un partit molt complicat davant d'un dels equips més potents de la quarta catalana, el Tiana. Des del primer minut el Tiana va tenir el control del joc i els nostres jugadors no acabaven de trobar el seu futbol. És cert, que l´ Amateur amb baixes importants, no va acabar d'inquietar la porteria contraría amb ocasions clares. És cert que amb el 0-1 en el marcador i només començar la segona meitat, els verds van tenir en les seves botes l'empat després d'una imprecisió de la defensa visitant. Però la pilota no va acabar dins de la xarxa. Això va acabar de minvar als locals que en el transcurs de la segona meitat acabarien encaixant dos gols més que donaven el resultat final de 0-3. L´Amateur només ha aconseguit 1 punt de 9 a casa. És veritat que s'ha jugat davant de dos dels líders de la categoria (Tiana i Calella) però davant de Mataró Athletic ja es va notar que l'equip a casa li queden coses per polir i que errors puntuals els fan perdre punts importants. Esperem que la setmana vinent tornin a puntuar i el següent partit a casa sigui per fi la primera victòria com a locals.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page