top of page

Canvi de dinàmica de l´Amateur a Vilassar de Dalt.

VILASSAR DE DALT B - AMATEUR (2-4)

L'Amateur després de la seva última derrota a casa, va tornar a mostrar la seva millor cara en camp contrari. El Vilassar de Dalt, un equip en formació era un rival interessant per a poder canviar la fluixa imatge que els verds van tenir a casa davant d'un dels equips de la zona alta. El partit va començar de cara amb un penal al cap de 4 minuts per als verds. A partir d'ací domini visitant i bon ritme de futbol. Aconseguint posar-se amb un 1-3 en el marcador i abans d'acabar el partit amb l'1-4, que finalment arredonien els locals el resultat d´un 2-4 final. Aquesta setmana el nostre Amateur juga a casa a les 17:15 davant d'un Alella 2013 AE que ve de perdre el seu primer partit aquesta temporada davant dels Molins B. Una victòria dels verds posaria a l'equip comandat per Jordi Martínez i Nino entre els primers classificats. Per a açò hauran de demostrar que a casa també es pot guanyar i fer un partit sense errors davant d'un rival directe en les posicions altes.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page