Cap de setmana ple de partits suspesos per la pluja

Cap de setmana amb molts partits suspesos pel mal temps.

Dissabte a Can Xalant tan sols es van poder disputar els dos partits de les 9:15 del matí. Després fins les 17:15 que va jugar el nostre Amateur davant del Alella, tots els partits van quedar suspesos per les condicions meteorològiques.

Diumenge tot i que la pluja va persistir, els veterans van poder començar el seu partit contra el Pla d'en Boet amb derrota per 0-3, més tard el nostre Infantil B va jugar el seu partit davant de la Llantia que va aconseguir guanyar de forma contundent i malgrat que no va parar de caure aigua i baixar les temperatures, el nostre Juvenil B va disputar el seu partit davant del Cirera que va acabar empatant a un gol.

Cap de setmana passat per aigua. Ara a esperar que la FCF proposi dates per a tots els partits suspesos.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts