top of page

El Juvenil A empata en un partit molt igualat contra el Vilassar de Dalt

El Juvenil A segueix sumant punts jornada rere jornada. Si la setmana anterior aconseguia un punt en el camp del capdavanter (Vilassar de Mar), aquesta setmana tenia davant un dur rival que per plantilla estarà entre els millors equips de la Lliga. El partit va començar amb intensitat de tots dos conjunts. D'una banda els verds molt forts defensivament intentaven contrarestar els intents d'atac dels visitants i cercar les contres per banda. En el minut 22 de la primera meitat, la Juventus va tenir la seva millor ocasió en la primera meitat, després d'una molt bona triangulació per bandes que va acabar en un xut per sobre de la porteria defensada pel porter visitant. Per la seva banda el Vilassar de Dalt, amb un molt bon centre del camp i molt toc intentava ocasionar perill, però eren poques les incursions dels visitants davant d'un Juvenil A molt ordenat i amb les idees molt clares. En el minut 36 de la primera meitat va arribar la jugada que va canviar la dinàmica del partit. L'arbitre expulsava a un jugador visitant per escopir-li. A partir d'aquest moment i fins a acabar el partit, el domini va ser dels verds, però les seves ganes de guanyar el partit tenint un jugador més van fer impossible la gesta. Els locals es precipitaven en excés i malgrat arribar bé fins a tres quarts de camp, no acabaven de trobar la passada final. Per la seva banda el Vilassar de Dalt va fer diversos canvis tàctics intentant impedir l'accés fins a la seva porteria dels locals, cosa que van aconseguir. Al final dels 90 minuts empat sense gols. Amb aquest resultat el nostre Juvenil A suma un altre punt que ho manté a pocs punts del capdavanter en una Lliga de Primera Divisió que veient els partits i els resultats, sembla que serà molt igualada.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page