top of page

Bon joc però poc encert de l´Aleví D

Aleví D- Arenys de Mar

El dissabte dia 10 de octubre del 2018 es van enfrentar Arenys de Mar vs Juventus . La Juve anava de vermell i no de verd, com de costum, donat que jugavem al seu camp. El marcador final va ser de 10-0 a favor de l'Arenys.

Quan va començar el partit (el 1r quart) l'Arenys va començar a apretar fort i gràcies a aixó l'equip local va anotar 2 gols en poc temps. Una falta de l'Arenys molt perillosa a pocs minuts del final de quart quasi acava en el tercer. Durant aquest primer quart la Juve va posar molt de joc, possiblement més que l'Arenys, però no va tenir encert.

Al segon quart, la Juve apreta i aconsegueix crear perill amb 2 ocasions clarísimes, un xut que no entra per poc i un centre que es passeja per la linia de gol. L'Arenys reacciona amb un xut a porta i, més tard, amb una falta, que no entra per una encertada ma de l'Hector. Però en pocs minuts, l'Arenys marca dos gols, tots ells de corner.

Només començar el tercer quart, xut a porta de l'Arenys. Durant aquest quart no hi ha gaires ocasions però l'Arenys sí aprofita les que té marcant dos gols més, un en una errada defensiva i l'altre en un rebot en un xut des de fora de l'àrea.

Finalment l'ultim quart comença amb gol de l'Arenys. La Juve torna a disposar de noves oportunitats, una on la pilota es torna a passejar per la porteria, un xut espectacular d'en Max i un xut a porta d'en Mauro. L'Arenys per contra sí aconsegueix marcar 2 gols més situant el marcador en un 10-0 que si bé és merescut per l'Arenys, no posa en valor les oportunitats i el bon joc de la Juve.

Arxiu foto


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page