top of page

L´Infantil B continua amb la gran ratxa de victòries.

Infantil B 10-1 Joventut Teià CF

Partit sobtadament còmode per a l'Infantil enfront un rival de la meitat alta de la taula, que venia de sumar punts amb rivals complicats. El sistema de joc i la filosofia dels verds, d'un joc de posessió i construcció de jugades des de porteria, combinant passades curtes amb llargues, va acabar fent molt de mal a un Teià que intentava pressionar la sortida deixant molts espais entre línies. 6ena victoria consecutiva que els permet seguir líders des de la 1a jornada, s'ha de seguir treballant així! Endavant Infantil B!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page