top of page

Empat amb ganes de més

Alevi D 2-Cerdanyola 2

Aquest dissabte 17 de novembre hi ha hagut derbi Mataroní, Juve vs. Cerdanyola, o n el marcador final de 2-2 no reflecteix el gran joc que l'aleví de la Juve va desplegar.

Al cap de pocs minuts de començar el partit, apareix la primera gran oportunitat de l'equip d'en Torro, una passada amb profunditat del Martí i el Pep remata davant del porter, sortint per poc. I pocs minuts després, de nou una passada d'en Martí a en Pep, i aquest amb picardia deixa passar la pilota entre les cames, però no enreda al porter. La Juve pressiona fort els primers minuts del primer quart i tot i que comença a ploure lleugerament, segueixen succeint-se les oportunitats dels verds.

El Cerdanyola marca als primers instants del segon quart en una de les poques oportunitats que havia tingut, deixant el marcador a 0-1. La Juve segueix, però, dominant el joc i les oportunitats arriben amb més de cinc xuts a porta, dos d'ells d'en Max, que el porter del Cerdanyola rebutja convertint-se en el millor dels jugadors del Cerdanyola. Per la seva part el Cerdanyola acaba disposant de dos xuts perillosos al final del segon quart que l'Hèctor atura sense problemes.

El Cerdanyola comença dominant el principi del tercer quart. Però ràpidament la Juve va agafant de nou el control. El Cerdanyola en aquest tercer quart pressiona més la sortida de la pilota de la Juve. El temps no acompanya i comença a ploure més fort. En un atac ràpid del Cerdanyola, i en un xut fluix, la pilota entra a porteria situant el marcador en un 0-2.

Al darrer quart la Juve recull els fruits del bon treball fet durant el partit, i aconsegueix l'empat gràcies a dos gols, un de l'Adri i l'altre d'en Max. Final doncs amb empat a 2-2, en un partit on es demostra que la feina feta en els entrenaments comença a veure's en els partits.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page