top of page

El Prebenjamí B guanya en un bon partit a Dosrius

DOSRIUS - PREBENJAMÍ B (5-9)

Bon matinal de futbol en la que la Juventus suma la primera victòria del 2019 i serveix per mantener-nos en la zona alta de la classificació. Tot i que el partit ha començat amo victòria clara al primer quart, hi ha hagut alternances en las altres quarts sempre mantenint una diferència que no feia patir pel partit, però mostrant-se irregulars en algunes fases del joc.

Al final els verds van imposer-se per 5-9.

Triomf vitamínic després de la dura derrota de la setmana passada que servirà per tornar a tenir bones sensacions I afrontar el final de la primera volta amb força suficient i encarar la segona volta amb garanties.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page