Gran partit de l´infantil A a Pla d´en Boet

PLA D´EN BOET - INFANTIL A (2-3)

L'infantil A és un equip de treball setmanal, on els resultats es van veient a poc a poc. Aquesta setmana, de nou els nois de T.Torruella van fer un pas més endavant en la progressió que porten aquesta temporada. Tenien davant un partit a priori molt complicat, però de nou van jugar un bon futbol, esprement totes les nocions que s'expliquen i treballen en els entrenos, per a acabar superant un nou rival. Tres punts merescuts i que donen un àpex d'il·lusió i optimisme, deixant clar que el treball ben fet sempre acaba donant els seus fruits.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean