top of page

Gran partit de l´infantil A a Pla d´en Boet

PLA D´EN BOET - INFANTIL A (2-3)

L'infantil A és un equip de treball setmanal, on els resultats es van veient a poc a poc. Aquesta setmana, de nou els nois de T.Torruella van fer un pas més endavant en la progressió que porten aquesta temporada. Tenien davant un partit a priori molt complicat, però de nou van jugar un bon futbol, esprement totes les nocions que s'expliquen i treballen en els entrenos, per a acabar superant un nou rival. Tres punts merescuts i que donen un àpex d'il·lusió i optimisme, deixant clar que el treball ben fet sempre acaba donant els seus fruits.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page