Empat a quatre del nostre Aleví D al camp del Santa Susanna.

February 5, 2019

 

El passat dissabte dia 2 de febrer es van enfrontar la Juventus contra el Santa Susanna en un partit trepidant on el marcador final va ser d'empat a 4. Els dos equips, igualats a punts, varen buscar consolidar el setè lloc a la classificació.

 

Al primer quart, el partit va començar amb un atac del Santa Susanna, que va rebutjar la defensa de la Juventus, però a la següent jugada ataca la Juve i l'Hector Pastrana fa pujar el primer gol dels verds. El partit estava disputat i els atacs de la Juve es succeiren. En Max va fer  un xut potent des de fora de l'àrea i va colocar el 0-2 al marcador. Durant aquest quart la Juve había disposat de dues oportunitats més que no van arribar a entrar.

 

Al segon quart va començar amb la mateixa dinàmica positiva per la Juve. En Roger va marcar de falta als pocs minuts de l'inici. Xut potent que va entrar per l'escaire esquerra que colocava el 0-3 al marcador. Atac per la banda del Santa Susanna, xut ras que l'Hector va mirar de blocar llençant-se al terra, però la pilota se lo va escapar per sota i va acabar entrant a porteria.

 

Al tercer quart, el Santa Susanna pressionava molt amunt cosa que donava opcions al contraatac de la Juve. En una jugada d'atac de la Juventus el Santa Susanna va fer una cessió. L'àrbitre pita falta indirecte. En Max va fer una passada curta a en Pol que marca el 1-4. Atac ràpid del Santa Susanna i situen el 2-4 al marcador. El  Sta Susanna va fer un  xut per l'escaire que va picar al pal de la porteria dels verds.

 

Al quart quart va començar  amb una gran oportunitat del Santa Susanna,  que va centrar  des de la línia de fons, i va rematar a la boca de la portería pero la pilota va sortir per poc. A partir d'aquí es van succeïen els atacs per part dels dos equips. El Sta Susanna va tornar a atacar. En pocs minuts un altre atac del Santa Susanna i 4-4 al marcador.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean