top of page

Empat a quatre del nostre Aleví D al camp del Santa Susanna.

El passat dissabte dia 2 de febrer es van enfrontar la Juventus contra el Santa Susanna en un partit trepidant on el marcador final va ser d'empat a 4. Els dos equips, igualats a punts, varen buscar consolidar el setè lloc a la classificació.

Al primer quart, el partit va començar amb un atac del Santa Susanna, que va rebutjar la defensa de la Juventus, però a la següent jugada ataca la Juve i l'Hector Pastrana fa pujar el primer gol dels verds. El partit estava disputat i els atacs de la Juve es succeiren. En Max va fer un xut potent des de fora de l'àrea i va colocar el 0-2 al marcador. Durant aquest quart la Juve había disposat de dues oportunitats més que no van arribar a entrar.

Al segon quart va començar amb la mateixa dinàmica positiva per la Juve. En Roger va marcar de falta als pocs minuts de l'inici. Xut potent que va entrar per l'escaire esquerra que colocava el 0-3 al marcador. Atac per la banda del Santa Susanna, xut ras que l'Hector va mirar de blocar llençant-se al terra, però la pilota se lo va escapar per sota i va acabar entrant a porteria.

Al tercer quart, el Santa Susanna pressionava molt amunt cosa que donava opcions al contraatac de la Juve. En una jugada d'atac de la Juventus el Santa Susanna va fer una cessió. L'àrbitre pita falta indirecte. En Max va fer una passada curta a en Pol que marca el 1-4. Atac ràpid del Santa Susanna i situen el 2-4 al marcador. El Sta Susanna va fer un xut per l'escaire que va picar al pal de la porteria dels verds.

Al quart quart va començar amb una gran oportunitat del Santa Susanna, que va centrar des de la línia de fons, i va rematar a la boca de la portería pero la pilota va sortir per poc. A partir d'aquí es van succeïen els atacs per part dels dos equips. El Sta Susanna va tornar a atacar. En pocs minuts un altre atac del Santa Susanna i 4-4 al marcador.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page