top of page

L´Amateur perd l´opció de continuar tercer.

AMATEUR - VILASSAR DALT B (1-1)

L'Amateur va perdre una oportunitat d'or per a col·locar-se de nou tercer en la classificació, després de la derrota dels Molins. A priori i per classificació el partit era ideal per a sumar els tres punts. Però aquesta vegada no va succeir. Una primera meitat per a oblidar, plena d'imprecisions i poc futbol va donar ales al Vilassar de Dalt B, el qual es va mostrar molt seriós en el terreny de joc. La segona meitat tot va canviar i va donar la sensació que tot havia canviat per a millor. L'Amateur va tornar a mostrar un futbol més creatiu i directe i gràcies a això van arribar les ocasions més clares. Però una vegada per mala fortuna i una altra per errors inexplicables davant de la porteria contrària el gol no va arribar fins a prop del minut 70 del partit. Semblava que tot havia acabat quan en una acció desafortunada el Vilassar de Dalt aconseguia un golàs imparable per a Miki que donaria el definitiu empat a 1. Al final del partit Oriol Puig, capità de l'Amateur, jugador del club molts anys i entrenador en altres etapes, es va acomiadar de la temporada per a emprendre un viatge que el mantindrà apartat dels terrenys de joc fins a la pròxima temporada. T'esperem Oriol!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page