L´Aleví D no pot amb un Alella superior al tram final

March 19, 2019

 

Alevi D 3- Alella 9

 

Al primer quart l'Alella va pressionar molt amunt amb molta intensitat. La Juve tenia problemes per treure la pilota al toque i va començar a jugar a pilota llarga. L'Alella cada cop més còmode, en una jugada d'atac va aconseguir el 1-0.

 

Al segon quart la Juve va començar  a tenir la possessió de la pilota però sense dominar el joc. L'Héctor va tirar una pilota llarga  que  va controlar l'Adri a la frontal de l'àrea, aquest la va passar a en  Max que va  aconseguir l'empat. El partit es va tornar cada cop més disputat amb ocasions tots dos equips. Tot i així l'Alella es va mostrar més fort i va poder marcar tres gols més abans d'acabar el quart.

 

Al tercer quart va iniciar-se amb un autogol de l'Alella i un posterior gol del Roger. Per uns moments la Juve va veure possibilitats de poder remuntar el partit. Malauradament el darrer quart va estar completament a la mans de l'Alella qui va marcar fins al quatre gols, deixant un marcador final de 9 a 3, demostrant per què està per sobre a la classificació.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean