top of page

L´Aleví D no pot amb un Alella superior al tram final

Alevi D 3- Alella 9

Al primer quart l'Alella va pressionar molt amunt amb molta intensitat. La Juve tenia problemes per treure la pilota al toque i va començar a jugar a pilota llarga. L'Alella cada cop més còmode, en una jugada d'atac va aconseguir el 1-0.

Al segon quart la Juve va començar a tenir la possessió de la pilota però sense dominar el joc. L'Héctor va tirar una pilota llarga que va controlar l'Adri a la frontal de l'àrea, aquest la va passar a en Max que va aconseguir l'empat. El partit es va tornar cada cop més disputat amb ocasions tots dos equips. Tot i així l'Alella es va mostrar més fort i va poder marcar tres gols més abans d'acabar el quart.

Al tercer quart va iniciar-se amb un autogol de l'Alella i un posterior gol del Roger. Per uns moments la Juve va veure possibilitats de poder remuntar el partit. Malauradament el darrer quart va estar completament a la mans de l'Alella qui va marcar fins al quatre gols, deixant un marcador final de 9 a 3, demostrant per què està per sobre a la classificació.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page