top of page

Molt bon partit del Prebenjamí B davant l´AEILL Cerdanyola

PREBENJAMÍ “B” - CERDANYOLA (1-3)

El partit va començar amb una primera part bastant disputada, tant com la Juve com els visitants, van lluitar. Tot i això, només la Cerdanyola va obtenir el premi del gol.

El segon quart, amb un 0-1 en contra pels verds, va ser cardíaca on els dos equips van sortir a tope amb combinacions i ocasions de gol per part dels dos equips, però el marcador no es va moure en tot el quart.

Després del descans, els locals van sortir amb intenció de donar-li la volta al marcador, però la realitat va ser la contrària. La Juve va jugar un tercer quart dolent. Aquest fet va comportar que durant en aquest quart, la pilota estigués quasi tota l’estona al camp verd. La Cerdanyola, però, no va aprofitar totes les oportunitats que va concedir la Juve, fallant un penal inclòs, però van arribar a l’últim descans amb un 0-2 favorable als vermells.

Ja a l’últim quart a la Juve no li quedava una altra opció que no fos anar amb tot, i així va ser. Els verds van sortir amb una mentalitat molt ofensiva, deixant només un defensa i va aconseguir el seu premi en forma de gol. Quedava la meitat del quart i la Juve ho seguia intentant, però en un contraatac dels visitants, van acabar de materialitzar el partit.

Resultat final 1-3, a veure si el pròxim va millor. Força Juve


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page