top of page

L´Amateur aprofita les ensopegades dels rivals directes

DOSRIUS - AMATEUR (2-5) L'Amateur visitava al Dosrius. Partit ideal per a retrobar-se amb la victòria per la posició classificatòria dels locals. El partit el va dominar clarament Juventus AC. Així va ser com es van anar succeint els gols fins al 0-4 en el minut 60. En aquest moment l'equip es va relaxar en excés i això ho van aprofitar els locals per a posar una mica de suspens en el marcador en els minuts finals. Arribant al minut 88 amb un 2-4 En el 89, Kevin donava la tranquil·litat final als verds i els tres merescuts punts. Aquests tres punts acompanyats de les sorprenents derrotes d'Alella, Alella 2013 i Molinos posen de nou al nostre Amateur molt prop de la tercera plaça en la classificació.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page