Victòria contundent del nostre Prebenjamí B

March 27, 2019

Sinera - Prebenjamí B (0-8)

 

 

Intensa Jornada la viscuda pel nostre equip. Si bé el partit va suposar una pluja de gols a favor de la Juve, encaixant un 0-8 a favor, el primer gol no va arribar fins ben entrat el segons temps. I és que el nostre equip, tot i jugar amb el cuer de la classificació, es va trobar un equip molt ben posicionat en el camp, que va posar entre les cordes a la Juve, els primers compassos del partit, amb clares alternances d’ocasions de gol a banda i banda del camp, que no es van materialitzar per cap dels dos equips gràcies a les molt bones intervencions i aturades dels respectius porters, que vàren ser, sens dubte, els grans protagonistes del primer temps.

Dos clares aturades del porter de la Juve van evitar que el nostre equip comencés el partit anant per sota del marcador, fent embogir la nostra afició, que va pasar uns moments de nervis inicials.

 

Ja entrats en el segon temps, la lògica inicial es va acabar imposant: els nostres jugadors, després de lluitar cos a cos a totes les linees del camp en el primer temps, van començar a fer el seu joc, aconseguint, per fi, trencar al marcador, fet que va tranquilitzar la nostra afició. i es que dels nervis inicials, varem a passar a un vandabal de joc que va suposar innumerables ocasions de gols. Així, un  rera altre, varen anar caient fins a 8 gols a favor de la Juve, posant un marcador final de 0-8.

 

Val a dir que, el equip contrari, en tot moment, va plantar clara al nostre equip, desplagant, aixó si, un joc que va anar de més a menys gràcies al boníssim joc que va acabar imposant els nostres jugadors. En definitiva, molt bona jornada de futbol pel nostre equip, després de dues derrotes consecutives, que donar una clara injecció de moral al nostre equip, i a la incondicional afició que el segueix. Força JUVE!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean