top of page

Partit molt complet del nostre Juvenil A davant d'un batallador Cirera.

JUVENIL A - UD.CIRERA (2-0) El Juvenil A tenia davant un partit vital, davant d'un rival directe. Els tres punts significaven ficar-se en la lluita per les places mitjanes - altes i oblidar-se a poc a poc de la zona baixa, en una lliga tan igualada com la d'aquesta temporada. Els verds van sortir al camp, amb la intenció de portar-se els tres punts des de l'inici. Durant la primera meitat només va haver-hi un equip que dominava la pilota i aquest va ser el nostre Juvenil A. Control, paciència, bon joc, ocasions i gols. Tot el necessari per a guanyar ho va fer i de forma harmoniosa el nostre juvenil A, davant d'un Cirera que no va inquietar en cap moment la porteria local i que tan sols intentava defensar-se del vendaval verd. Així arribem al final d'una primera meitat que va acabar 2-0 a favor dels locals, però que van poder anar-se al descans amb un parell de gols més en el marcador. Després del descans, el Cirera va canviar el seu format més defensiu i va pujar la intensitat del partit, amb un joc més brusc i directe, intentant inquietar als locals en pilotes llargues i a pilota parada. La Juventus per la seva part va intentar aprofitar les contres i tindre la possessió de la pilota. Al final el partit va acabar amb el 2-0 final i tres punts importants per als locals. Ara el nostre juvenil A té dos partits importants, per a deixar rematada aquesta temporada i poder jugar sense pressió el final de la lliga. La setmana vinent desplaçament a un rival de la zona baixa Calella i dins de dues setmanes partit important davant d'un Aqua Hotel que habita en la zona mitjana de la classificació.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page