top of page

Gran resultat de l´Aleví D davant de l´Argentona

Juve alevi D contra el Argentona resultat final 7-2 per la Juve.

A la primera part la Juventus va dominar el joc disposant de la possessió de la pilota i generant diverses oportunitats, la més clara la de l'Adri amb un xut creuat des de fora de l'àrea que va al pal. Gràcies a aquesta pressió, a la última jugada del primer quart en Max va aconseguir batre el porter amb un bon xut creuat.

El segon quart va arrancar amb una jugada individual de l'Argentona que situava l'empat al marcador. La Juve, amb tres canvis al camp de joc, va trigar uns minuts a tornar a disposar del control del joc. Però un cop el va recuperar va aconseguir avançar-se de nou amb un gol d'en Max. Als pocs minuts, però, en falta perillosa de l'Argentona que va aturar l'Héctor, aquest va provocar un penal que van transformar els quatribarrats.

La segona meitat va començar amb la Juve portant de nou el pes de l'atac. En una jugada d'atac el porter de l'Argentona va rebutjar la pilota i aquesta pica a la cama de l'Adri, fent-la entrar. En la següent jugada, l'Arnau Solà va situar el 4-2 amb un gran xut des de fora de l'àrea. La Juventus desplegava bones jugades d'atac amb combinacions entre en Max, el Martí i l'Adri. En una d'aquestes en Max va aconseguir el cinquè gol al cap d'uns instants gol de falta d'en Max amb un xut alt que el porter va arribar a tocar però no va poder rebutjar, en Max marca l'últim de córner.

Un bon partit de la Juve que es va trobar còmode davant un Argentona ben posicionat però que no va saber pressionar suficient.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page