top of page

I si pugem a Primera... està a les nostres mans, Infantil B.

UD MOLINOS - INFANTIL B (1-2)

Era el partit de la jornada del grup d'infantils de segona Divisió. D'una banda UD Molins amb una sola derrota durant tota la temporada i per un altre nostre Infantil B el qual encara no sap el que és perdre aquesta temporada. Malgrat tot això el partit era vital. Perquè el UD Molins era líder i guanyant en el seu camp podia deixar la Lliga sentenciada mancant poques jornades. Tot estava molt en contra dels verds, el camp molt més petit i diferent del nostre, l'ambient, la pressió de continuar guanyant i el rival que arribava en el seu millor moment i amb tot a favor. Els nostres van mostrar el següent equip Pol, Gerard, Guillem, Pol González, Roca, Asier, Jan, Adria, Oscar, Liam i Victor en l'onze ideal. Més Pau, Joan, Marc i Diego en la banqueta. El partit va començar amb intensitat i fruit d'això de seguida van arribar dos gols. El primer gol del nostre Infantil, obra del qual més tard seria el protagonista del partit Pol González. Al cap de pocs minuts Pau Larriba de UD Molins posava les taules en el marcador. El partit va estar marcat per la intensitat i els nervis de tots dos equips per no perdre el partit i cap dels dos equips durant la primera meitat va estar molt per damunt de l'altre. L'empat podia ser un resultat just. La segona part va començar igual, intencions però poques ocasions de tots dos equips, en un macht marcat per la incertesa de qui podria fallar d'aqueix moment fins a la xiuletada final. Prop del minut 60 del partit una falta llunyana xiulada a favor del nostre Infantil anava a ser la jugada decisiva de la trobada. De nou Pol González s'acostava a la pilota per a disparar un xut que acabaria entrant per tota l'esquadra i aconseguint l´ extasi visitant. Encara faltaven uns minuts per al final del partit i els UD Molins va intentar aconseguir l'empat amb envestides finals que no van acabar arribant a aconseguir l'empat final. L'alegria va invadir el Municipal de Molinos que per una vesprada va ser verda. Afeccionats i seguidors visitants van eixir al centre del camp a acompanyar la gesta aconseguida pel nostre Infantil B. Ara toca estar serens i sumar tots els punts fins a final de temporada. Estem segurs que un gran rival com UD Molins no fallarà d'ací a final de temporada i intentarà per tots els mitjans aconseguir sumar tots els punts esperant alguna fallada per part nostra. Només queda felicitar els nostres pel partit i els tres punts aconseguits.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page