L´Infantil B juga un amistós a Argentona contra el Cadet B.

April 30, 2019

Amistós celebrat entre el cadet B de l'Argentona i l'Infantil B del Juventus, aprofitant la jornada de descans d'ambdós equips. Una bona prova pels verds, on la diferència d'edat es presentava com un repte amb la incertesa de veure com podrien superar-la. I ho van fer molt bé, tot i la derrota, van dominar la major part del partit amb la pilota conservant-la i aguantant els atacs ràpids i forts dels locals. Un dia ideal per seguir rendint a un bon nivell i poder mantenir el ritme de cara a les últimes jornades de la lliga, on es decixeix tot. A destacar el gran gol dels verds, de Jan Pizarro!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean