top of page

L´Infantil B juga un amistós a Argentona contra el Cadet B.

Amistós celebrat entre el cadet B de l'Argentona i l'Infantil B del Juventus, aprofitant la jornada de descans d'ambdós equips. Una bona prova pels verds, on la diferència d'edat es presentava com un repte amb la incertesa de veure com podrien superar-la. I ho van fer molt bé, tot i la derrota, van dominar la major part del partit amb la pilota conservant-la i aguantant els atacs ràpids i forts dels locals. Un dia ideal per seguir rendint a un bon nivell i poder mantenir el ritme de cara a les últimes jornades de la lliga, on es decixeix tot. A destacar el gran gol dels verds, de Jan Pizarro!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page