top of page

L'Amateur guanya el seu últim partit de lliga i aconsegueix la tercera posició final en la class

AMATEUR - CABRERA (4-1)

L'Amateur en el seu últim partit de lliga va aconseguir guanyar al Cabrera per 4-1 a Can Xalant en un partit molt plàcid. Amb aquests tres punts l'equip aconsegueix finalment la tercera posició de la quarta catalana grup 4. En una temporada amb llums i ombres, on l'equip va demostrar contra els equips de la zona alta que podia competir per més, però que en altres ocasions contra rivals de la zona mitjana o baixa de la classificació no va ser capaç de materialitzar. Empats com els del Mataró Athletic, Cabrils, Cabrera o derrotes com la de Canet o Alella 2013 han condemnat al nostre Amateur a no estar lluitant per l'ascens aquesta temporada. Ara a treballar per a mantindre aquesta bona plantilla per a la pròxima temporada i intentar millorar els números notables d'aquesta última. Amb una primera temporada de consolidació en la categoria, la pròxima temporada tindrem diferents rivals i intentarem encara millorar els números. Felicitats a l'Amateur!!! Ara a continuar treballant!!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page