top of page

Comencem nova etapa! nova temporada...

Comencem pretemporada Un altre any més i ja van... , Juventus AC comença amb força aquesta temporada. Enguany amb nous equips i moltes cares noves. En total som 23 equips! A part de la Escola (amb les inscripcions encara obertes), la nostra base es de: - 2 Prebenjamines. - 5 benjamins - 5 alevins - 3 infantils - 2 cadets - 2 juvenils - 2 amateurs - 2 equips de veterans. Un total de 23 equips que suposa tot un rècord en l'entitat. Després de 8 anys tornem a tindre dos amateurs en el futbol territorial i d'altra banda augmentem els nostres alevins i mantenim la resta de categories. Esperem que siga un any molt intens en l'esportiu i aconseguim que tots els nostres xics continuen creixent al costat de nosaltres. Força Juve!!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page