El Juvenil A puja el ritme de pretemporada amb una treballada victòria en Premia de Dalt

PREMIA DE DALT 2

JUVENIL A 6

El Juvenil A a les ordres de Joaquin Hernández, jugava aquesta setmana al Municipal de Premia de Dalt. Després de perdre la setmana passada el torneig que van jugar a casa davant de la UD Cirera, en un partit molt disputat on errors infantils van decidir el torneig. És per això que aquesta setmana el Juvenil A se havia posat com a repte tornar a la senda de les victòries, gaudint i amb les bases que han de posar-se per a aquesta nova temporada. El partit va ser de domini clar del nostre nois i en pocs minuts van aconseguir col·locar-se en el marcador amb un clar 0-3. Malgrat tot els locals de Premia de Dalt no es rendien i aconseguien reduir distància posant un 1-3 en el marcador. El Juvenil A va respondre ràpid a aquest gol marcant el 1-4 i pocs instants després una distracció defensiva donava el 2-4. El final del partit va tornar a tenyir-se de color verd aconseguint un resultat per als nostres de 2-6 final.

Us deixem unes fotos del partit (Lidia Martínez)


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean