top of page

El Juvenil A puja el ritme de pretemporada amb una treballada victòria en Premia de Dalt

PREMIA DE DALT 2

JUVENIL A 6

El Juvenil A a les ordres de Joaquin Hernández, jugava aquesta setmana al Municipal de Premia de Dalt. Després de perdre la setmana passada el torneig que van jugar a casa davant de la UD Cirera, en un partit molt disputat on errors infantils van decidir el torneig. És per això que aquesta setmana el Juvenil A se havia posat com a repte tornar a la senda de les victòries, gaudint i amb les bases que han de posar-se per a aquesta nova temporada. El partit va ser de domini clar del nostre nois i en pocs minuts van aconseguir col·locar-se en el marcador amb un clar 0-3. Malgrat tot els locals de Premia de Dalt no es rendien i aconseguien reduir distància posant un 1-3 en el marcador. El Juvenil A va respondre ràpid a aquest gol marcant el 1-4 i pocs instants després una distracció defensiva donava el 2-4. El final del partit va tornar a tenyir-se de color verd aconseguint un resultat per als nostres de 2-6 final.

Us deixem unes fotos del partit (Lidia Martínez)


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page