Escalfant motors

October 7, 2019

BENJAMÍ C.          3

PREMIA DALT.      0

 

A una jornada de l’inici de la lliga, el Benjamí C es va enfrontar al Premià de Dalt en un amistós en el que es va comprovar que els verds estan en bona forma. Durant els dos primers quarts els jugadors es mostraven concentrats, amb aquelles ganes que fan gaudir del bon futbol. No van faltar oportunitats de marcar, amb algunes jugades que van enorgullir a la grada, i l’equip va marxar al descans amb un còmode 2-0.

 

El tercer quart va resultar una mica més enrevessat, fins i tot amb algunes situacions de perill que afortunadament no van suposar canvis al marcador. Finalment, al darrer quart, el conjunt verd va reaccionar i va sentenciar la trobada amb un bonic 3 a 0. Bon partit nois!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean