Una gran segona part dona la primera victòria a l´Amateur B

October 7, 2019

JOVENTUT TEIA CF.           2

AMATEUR B                       6

 

Gols del nostre Amateur B: Sergi Ruiz (2), Max Aymà(2), Oscar Biasi, Arnau Canal

 

 

Bon partit del nostre Amater B que ha aconseguit treure una victoria d'un camp molt petit on ha començat encaixant un gol d'un sac de banda. Una primera part molt lluitada i amb poc futbol ha acabat amb el resultat de 1-0 per el Teià. 

 

A la segona part la Juve ha començat amb molta intensitat i despres de moltes ocasions de marcar ha aconseguit fer-ho amb un bon cop de cap del davanter Sergi Ruiz. Hem aconseguit el 2n gol ràpidament i hem baixat una mica  l'intensitat encara que el Teià en cap moment ha fet perill a la nostre porteria. 

 

A un corner ens han empatat injustament ja que portavem moltes mes ocasions clares. Finalment hem aconseguit marcar el tercer i hem seguit amb molts intensitat. Finalment hem acabat amb un contundent 2-6 amb un gol d'escorpí d'Arnau Canal amb estil Ibrahimobić.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean