Escalfant motors

BENJAMÍ C. 3

PREMIA DALT. 0

A una jornada de l’inici de la lliga, el Benjamí C es va enfrontar al Premià de Dalt en un amistós en el que es va comprovar que els verds estan en bona forma. Durant els dos primers quarts els jugadors es mostraven concentrats, amb aquelles ganes que fan gaudir del bon futbol. No van faltar oportunitats de marcar, amb algunes jugades que van enorgullir a la grada, i l’equip va marxar al descans amb un còmode 2-0.

El tercer quart va resultar una mica més enrevessat, fins i tot amb algunes situacions de perill que afortunadament no van suposar canvis al marcador. Finalment, al darrer quart, el conjunt verd va reaccionar i va sentenciar la trobada amb un bonic 3 a 0. Bon partit nois!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts