top of page

Primer partit de Lliga per el Benjamí A i primers tres punts.

BENJAMÍ A 2

VILASSAR MAR. 1

El benjamí A va començar la lliga amb una victòria treballada a casa contra el Vilassar de Mar (2-1). Després d'una pretemporada on l'equip ha anat de menys a més, la primera prova de la lliga s'ha superat amb bona nota. Tot i patir els nervis inicials del partit, l'equip ha anat agafant confiança a base d'anar passant minuts. Al tercer quart, s'han marcat els dos gols locals en un minut de diferència gràcies a Ianis i Pol. Després el partit ha anat passant sense arribades de perill dels visitants. A l'últim minut han fet el gol després d'una sèrie de rebots, però no hi havia temps per més.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page