top of page

Una gran segona part dona la primera victòria a l´Amateur B

JOVENTUT TEIA CF. 2

AMATEUR B 6

Gols del nostre Amateur B: Sergi Ruiz (2), Max Aymà(2), Oscar Biasi, Arnau Canal

Bon partit del nostre Amater B que ha aconseguit treure una victoria d'un camp molt petit on ha començat encaixant un gol d'un sac de banda. Una primera part molt lluitada i amb poc futbol ha acabat amb el resultat de 1-0 per el Teià.

A la segona part la Juve ha començat amb molta intensitat i despres de moltes ocasions de marcar ha aconseguit fer-ho amb un bon cop de cap del davanter Sergi Ruiz. Hem aconseguit el 2n gol ràpidament i hem baixat una mica l'intensitat encara que el Teià en cap moment ha fet perill a la nostre porteria.

A un corner ens han empatat injustament ja que portavem moltes mes ocasions clares. Finalment hem aconseguit marcar el tercer i hem seguit amb molts intensitat. Finalment hem acabat amb un contundent 2-6 amb un gol d'escorpí d'Arnau Canal amb estil Ibrahimobić.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page