Una gran segona part dona la primera victòria a l´Amateur B

JOVENTUT TEIA CF. 2

AMATEUR B 6

Gols del nostre Amateur B: Sergi Ruiz (2), Max Aymà(2), Oscar Biasi, Arnau Canal

Bon partit del nostre Amater B que ha aconseguit treure una victoria d'un camp molt petit on ha començat encaixant un gol d'un sac de banda. Una primera part molt lluitada i amb poc futbol ha acabat amb el resultat de 1-0 per el Teià.

A la segona part la Juve ha començat amb molta intensitat i despres de moltes ocasions de marcar ha aconseguit fer-ho amb un bon cop de cap del davanter Sergi Ruiz. Hem aconseguit el 2n gol ràpidament i hem baixat una mica l'intensitat encara que el Teià en cap moment ha fet perill a la nostre porteria.

A un corner ens han empatat injustament ja que portavem moltes mes ocasions clares. Finalment hem aconseguit marcar el tercer i hem seguit amb molts intensitat. Finalment hem acabat amb un contundent 2-6 amb un gol d'escorpí d'Arnau Canal amb estil Ibrahimobić.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean