top of page

Treballada victòria fora de casa del nostre Amateur A per a continuar líders.

CF ROCAFONDA. 2

AMATEUR A. 4

Arribava el nostre Amateur imbatut al camp dels nostres veïns de Rocafonda. Un Rocafonda que havia aconseguit una magnífica victòria en Pla d´en Boet la setmana anterior, donant una de les campanades de la jornada. El nostre Amateur amb alguna baixa important, necessitava sumar per a continuar encapçalant la classificació en solitari i el Municipal de Rocafonda mai va ser un camp fàcil, per als nostres. Malgrat tot els verds van sortir amb una marxa més i van mostrar superioritat durant part important de la primera meitat. Gràcies a això, van començar a caure els gols obra de Kevin als 16', Àlex Martínez als 21 i una mica més tard Jordi Clanxet per a anar-se al mig temps amb un resultat clar de 0-3 en el marcador. La segona part va ser més igualada i el CF Rocafonda va imposar un ritme més alt que en la primera meitat, gràcies a això en el minut 69 retallaven diferències amb l'1-3 obra de Abdelhay. Eric Brisa mancant uns 15 minuts per al final marcava el gol de la tranquil·litat, posant l'1-4 en marcador. Però a pocs minuts per a acabar el CF Rocafonda aconseguia el 2-4 final. Després d'aquesta important victòria el nostre Amateur A encapçala la classificació amb 12 punts de 12 possibles. Seguit per una UD Molins B que ha començat molt bé i suma 10 punts i un Cabrera que tan sols ha perdut un partit, justament contra el nostre Amateur en la primera jornada. La setmana vinent a casa, el nostre Amateur juga contra l'últim classificat del grup, el CF Dosrius 2010. Us esperem!!!

Imatge arxiu

Clasificació:


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page