top of page

Partit molt disputat de l´Aleví C davant el Premia de Dalt

ALEVÍ C. 3

PREMIA DALT. 4

Bon partit de l'Aleví C avui a la Juventus que no ha aconseguit puntuar pero han lluitat fins al final, amb un resultat de 3-4. Un partit que ha començat amb gol de Pol Cots després d'un bon xut al pal des de fora de l'area. El partit ha estat molt igualat fins el final ja que a la ultima part anavem 3-3 i ens han marcat amb un gol des de fora l'area amb un xut molt potent al pal imparable per Antonio Recio que ha fet un partit molt complet. Finalment hem tingut oportunitats per empatar pero no ha pogut ser. A seguir aixi que millorarem molt!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page