Errors puntuals fan sumar un punt al nostre Aleví A davant el Premia de Dalt

October 28, 2019

 

Premia de Dalt       3 

Aleví A                    3

 

 

Inici del partit amb ocasions clares pel nostre alevi que no vam saber materialitzar, la falta d'intensitat ens va pasar factura i dos errors nostres van fer que l'equip rival es poses 2-0 al marcador. Fins aquí el final dels dos primers cuarts, a la represa els nostres van sortir sabent que  si no ens posavem les piles ho tindriem complicat. I així va ser en 6 minuts empatavem el partit i es convertía en un atac continu per part nostre, pero a falta de 9 minuts per acabar, en una contra i en l'unic xut del darrer cuart del Premia ens marcaven el 3-2. Reacció rápida dels nostres que a la seguent acció tornavem a empatar el partit. Ho vam intentar fins al final sense sort i així finalment va acabar el partit. Toca continuar treballant per no cometre aquests erros que ens penalitzen.

 

Imatge arxiu

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean