top of page

Errors puntuals fan sumar un punt al nostre Aleví A davant el Premia de Dalt

Premia de Dalt 3

Aleví A 3

Inici del partit amb ocasions clares pel nostre alevi que no vam saber materialitzar, la falta d'intensitat ens va pasar factura i dos errors nostres van fer que l'equip rival es poses 2-0 al marcador. Fins aquí el final dels dos primers cuarts, a la represa els nostres van sortir sabent que si no ens posavem les piles ho tindriem complicat. I així va ser en 6 minuts empatavem el partit i es convertía en un atac continu per part nostre, pero a falta de 9 minuts per acabar, en una contra i en l'unic xut del darrer cuart del Premia ens marcaven el 3-2. Reacció rápida dels nostres que a la seguent acció tornavem a empatar el partit. Ho vam intentar fins al final sense sort i així finalment va acabar el partit. Toca continuar treballant per no cometre aquests erros que ens penalitzen.

Imatge arxiu


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page