top of page

Gran victòria del Benjamí A davant d´un Cabrils molt competitiu.

Cabrils 2

Benjamí A 4

Avui s'ha disputat la jornada 4 de la lliga i jugàvem contra un rival que tenia els mateixos punts que nosaltres.

El partit ha començat bastant igualat amb més ocasions per part nostre. Un golàs d'en Ianis al segon quart ha significat el 0 a 1 però ha estat igualat per un gol a l'últim minut del segon quart per un golàs de falta del Cabrils.

El tercer quart ha acabat 1-1 amb ocasions varies pels dos equips amb molta intensitat en el joc. L'última part ha estat molt vibrant i hem pogut posar-nos davant del marcador amb un gol d'en Pol que ens han empatat ràpidament. Als últims minuts dos gols de l'Omar i en Iago de fora l'àrea han posat el resultat final de 2 a 4. A seguir així Juventus!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page